Bubuk Putih / Partikel Putih

Bubuk Putih / Partikel Putih

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Nyedhiyakake macem-macem ukuran PTSS, TSH, bubuk bikarbonat sing diowahi lan isi masterbatch 40% -70%.
Agen foaming putih minangka agen busa endotermik. Tanpa ambu, Prestasine stabil lan nyebar. Produk kanthi warna sing apik, bolongan gelembung kanthi rata.
Agen umpluk putih cocok kanggo ekstrusi karet lan plastik lan cetakan injeksi, profil PVC lan ekstrusi lembaran, umbi injeksi, umbi produk putih, Uga bisa digunakake minangka agen inti ing busa fisik karet lan plastik.

1. Papan umpluk PPCPVC / papan pariwara / papan prabotan / randha busa
White Powder/White Particle White Powder/White Particle

2. Papan umpluk PCB WPC

2.PVC WPC foam board 2.PVC WPC foam board

3. Produk injeksi PP

3.PP injection products3.PP injection products


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita