Produk

  • Microsphere

    Mikrosfer

    agen umbul mikrosfer minangka agen foaming khusus anyar sing diproduksi dening JOYSUN. Iki minangka partikel bundher cilik (katon mikro kuning utawa putih putih), empuk thermoplastic sawise dadi panas, volume agen umume bisa nambah kanthi cepet nganti puluhan kali, cangkang bal mikro ora pecah, tetep dadi bal penyegelan , supaya entuk efek busa. Isih njaga efek umpluk sawise adhem lan ora nyusut. Produk umpluk wis mbukak ...
  • White Powder/White Particle

    Bubuk Putih / Partikel Putih

    Nyedhiyakake macem-macem ukuran PTSS, TSH, bubuk bikarbonat sing diowahi lan isi masterbatch 40% -70%. Agen foaming putih minangka agen busa endotermik. Tanpa ambu, Prestasine stabil lan nyebar. Produk kanthi warna sing apik, bolongan gelembung kanthi rata. Agen umpluk putih cocok kanggo ekstrusi karet lan plastik lan cetakan injeksi cetakan, profil PVC lan ekstrusi lembaran, umbi injeksi, umbi produk putih, Uga bisa digunakake minangka agen inti ing busa ...
  • ADC Yellow Powder /Yellow Particle

    Bubuk Kuning ADC / Partikel Kuning

    Agen berbusa ADC digunakake ing kabeh jinis produk karet lan plastik. Kita bisa nyedhiyakake Adc murni kanthi ukuran partikel beda 4μm, 5μm, 6μm, 8μm, 10μm lan 12μm, uga produk modifikasi sing digunakake. Nduwe karateristik distribusi ukuran partikel sing konsentrasi, dispersi sing apik banget. Aplikasi 1. Papan umpluk PPC / papan iklan / papan mebel / randha umpluk 2. Papan umpluk WPC WPC 3. bingkai gambar PS 4.XPE 5. Produk injeksi PP 6. sepatuVC
  • PE Lubricant

    Pelumas PE

    Pelumas JOYSUN duweni efek pelumasan sing apik, properti mekanik sing apik. Minangka pelumas plastik- kayu, produk iki bisa nambah kinerja pangolahan resin matrik, lan nambah permukaan ing ndhuwur produk. PE WPC Decking
  • OBSH Foaming Agent

    Agen Umpan OBSH

    Agen berbusa OBSH digunakake kanggo ngasilake produk umbi sing tanpa ambu, bebas polusi, lan ora decolorisasi kanthi struktur busa sing seragam lan apik. Cocog kanggo karet alam lan macem-macem karet sintetis (kayata: EPDM, SBR, CR, FKM, IIR, NBR) lan produk termoplastik (kayata PVC, PE, PS, ABS), Uga bisa digunakake ing campuran resin karet.
  • PVC foaming agent

    Agen umbi PVC

    1. Papan pariwara busa PVC, papan mebel & papan konstruksi 2. Jendela umpluk PVC & profil lawang busa WPC PVC
  • PS foaming agent

    Agen foaming PS

    Pambuka produk Agen foaming digunakake kanggo Aplikasi foaming ekstrusi PS  
  • PP foaming agent

    Agen umbul PP

    Pambuka produk Agen umpluk digunakake kanggo Injeksi PP & Fungsi berbusa ekstrusi ① Ngilangi tandha nyusut nalika produk disuntik, lan tampilan produk ora bakal kena pengaruh ② Kurangi lipatan utawa deformasi sing disebabake stres internal lan penyusutan ③ nyuda cetakan injeksi wektu, nyepetake wektu siklus, ningkatake efisiensi produksi ④ bisa nyuda bobote 10-30% (gumantung karo ketebalan produk), mbantu nyuda biaya ma ...
  • XPE foaming agent

    Agen umpluk XPE

    Pambuka produk XPE minangka bahan busa polietilen sing ana hubungane karo kimia, Dibandhingake karo EPE (polietilen foamed fisik, umume diarani katun mutiara), Kekuwatan tarik luwih dhuwur lan sele luwih alus. Dibandhingake karo bahan PE utawa non-PE liyane, materi PE duweni performa sing apik banget kanggo daya tahan, resistensi cahya, resistensi dampak fisik lan aspek liyane. XPE dhewe duwe sifat kimia sing stabil, ora gampang diuraikan, tanpa ambu, lan elastisitas sing apik. Aplikasi Iku ...
  • PC&PA&ABS injection foaming agent

    Agen umpluk injeksi PC & PA & ABS

    Pambuka produk Agen umpluk digunakake kanggo fungsi foaming injeksi PC & PA & ABC ① Ngilangi tandha nyusut, lan tampilan produk ora bakal kena pengaruh ② Kurangi lipatan utawa deformasi sing disebabake stres internal lan penyusutan ③ nyuda wektu cetakan injeksi, nyepetake wektu siklus, nambah efisiensi produksi ④ bisa nyuda bobote 10-30% (gumantung karo ketebalan produk), nyuda biaya bahan baku Aplikasi PC & PA & ABS p ...
  • Odorless foaming agent

    Agen umpluk tanpa ambu

    Pambuka produk Ora Ana Agen Foam formamida Karakteristik agen foaming ora beracun, tanpa ambu, partikel bubuk cilik, dispersi apik ing polimer kanthi gelembung seragam. Kemasan lan panyimpenan Kantong plastik utawa kemasan kantong kertas kraft kanthi 25kgs. Stabilitas kasebut apik kaya nyimpen suhu kamar. Simpen ing panggonan sing adhem lan garing sing adoh saka sumber kontak, percikan lan panas. Aplikasi produk Bisa digunakake ing energi, militer, medis, penerbangan, pembuatan kapal, elektronik, ...
  • Ca-Zn stabilizer

    Ca-Zn stabiliser

    1. Penstabil Ca-Zn Penstabil kalsium-seng disintesis dening teknologi senyawa khusus, minangka komponen utama. Bisa ngganti stabilisator beracun kayata timah, uyah cadmium lan organotin, Praktek wis mbuktekake manawa ing produk resin PVC, kinerja pangolahane apik, stabilitas termal padha karo stabilisator uyah timbal, amarga stabilisator panas pvc sing ramah lingkungan, yaiku pagelaran proses sing apik banget. Stabilitas termal & kemampuan cuaca sing apik. Sinar srengenge anti-parah, ...