Bantuan Proses

  • processing aid introductions

    perkenalan sepindah proses

    Bahan bakar Processing Aid Aids yaiku kopolimer akrilik / MMA sing digunakake ing senyawa kanggo mbantu fusi PVC lan permukaan rampung lan penting kanggo struktur sel bagean sing umpluk kaku. Ngontrol elastisitas leleh penting kanggo macem-macem jinis proses pvc, kayata ekstrusi profil lan kalender. Elastisitas leleh dhuwur minangka syarat utama kanggo produk busa kaku sing digunakake minangka pengganti papan kayu sing kandel, kayata cetakan bata lan cetakan trim. Nalika umume akrilik, kimia ...