perkenalan sepindah proses

perkenalan sepindah proses

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Bantuan Processing PVC
Alat bantu pangolahan yaiku kopolimer akrilik / MMA sing digunakake ing senyawa kanggo mbantu fusi PVC lan permukaan rampung lan penting kanggo struktur sel bagean sing dibuwang kaku.

Ngontrol elastisitas leleh penting kanggo macem-macem jinis proses pvc, kayata ekstrusi profil lan kalender. Elastisitas leleh dhuwur minangka syarat utama kanggo produk busa kaku sing digunakake minangka pengganti papan kayu sing kandel, kayata cetakan bata lan cetakan trim. Nalika umume akrilik, identitas kimia lan bobot molekul bantuan pamroses kasebut ngatur sifat sing pas lan campuran pitulung fusi, lan pelumasan internal utawa eksternal.

processing aid introductions03processing aid introductions05

Lamaran
1. Profil, lembaran, pager, pipa lan perlengkapan PVC

2. Film transparan PVC, sheet lan botol
3. Profil PVC, panel tembok, pipa, perlengkapan lan produk cetakan injeksi
4. Produk busa PVC

processing aid introductions02  processing aid introductions01


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori