Pelumas PE

Pelumas PE

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Pelumas JOYSUN duweni efek pelumasan sing apik, properti mekanik sing apik. Minangka pelumas plastik- kayu, produk iki bisa nambah kinerja pangolahan resin matrik, lan nambah permukaan ing ndhuwur produk.

PE WPC Decking

PE WPC Decking

Odorless foaming agent1Odorless foaming agent1

Microsphere


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori