Agen Umpan OBSH

Agen Umpan OBSH

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Agen berbusa OBSH digunakake kanggo ngasilake produk umbi sing tanpa ambu, tanpa polusi, lan ora decolorisasi kanthi struktur busa sing seragam lan apik. Cocog kanggo karet alam lan macem-macem karet sintetis (kayata: EPDM, SBR, CR, FKM, IIR, NBR) lan produk termoplastik (kayata PVC, PE, PS, ABS), Uga bisa digunakake ing campuran resin karet.

OBSH Foaming Agent


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita