Aditif anyar kanggo aditif plastik

YMs modifikasi pemrosesan PVC - produk seri yaiku perusahaan sing bakal maju teknologi sintesis polimer lan departemen universitas tsinghua laboratorium teknik kimia bai cheng teknologi nano, kombinasi riset lan pangembangan jinis pamrosesan pvc anyar sing diowahi dadi AIDS, mula digunakake bahan nanometer luwih gedhe tinimbang area permukaan, karakteristik energi bebas lumahing amba, kanggo ngatasi sepindah proses pamrosesan PVC kanthi cacat kinerja plastisitas kanthi variasi suhu sing luwih murah. Ing proses pangolahan, ketegangan permukaan nanomaterial sing kuat diowahi dadi gesekan internal karo molekul PVC, amarga gesekan internal iki mundhak kanthi nyuda suhu, sing nambah masalah yen plastisitas ACR tradisional bisa saya parah amarga suhu mudhun.
Dibandhingake karo ACR tradisional, produk seri HLN duwe ciri kaya ing ngisor iki:
1) Stabilitas statis luwih apik tinimbang tambahan proses tradisional.
2) Nalika suhu berubah, gaya geser bakal diganti, sing bisa nggawe drajad plastisitas PVC umume ora owah.
3) bisa ningkatake kinerja pamrosesan PVC, nambah produk ing ndhuwur. ⒉1 Cara uji coba
1) Pamriksan visual tampilan
2) Volatil diukur miturut GB / T2914
3) Ukuran partikel diukur miturut GB / 2916
4) Kemampuan mesin bisa diukur nganggo torsi RM-200, kacepetan 35rpm, suhu 165oC, lan jumlah panganan 61g;
Formula evaluasi kinerja: PVC, 100g; CaCO3, 5 g; TiO2, 4 g; PE, 0,15 g; Asam stearat, 0,2 g; Uyah, 2,5g; Timbal hard, 1,5g; Kalsium keras, 0,7g; CPE, 9 g; Bantuan proses, 2g.
⒉2 Pemrosesan sifat pangolahan AIDS
Fungsi agen pamrosesan PVC yaiku nambah molekul internal campuran lan gesekan ing antarane campuran lan sekrup, permukaan silinder, kanggo nambah arus lan torsi peralatan pemrosesan PVC, PVC kanthi suhu pangolahan paling murah kanthi plastisitas, ing supaya entuk tingkat dekomposisi paling murah, tampilan lan sifat mekanik produk keras PVC. Yen suhu pamrosesan PVC dikurangi, luwih akeh sisa penstabil ing produk PVC, luwih akeh jumlah saldo HCI, lan stabilitas utawa resistensi cuaca luwih apik saka produk! Lan kondhisi pangolahan suhu sithik yaiku kanggo nyukur geser sing dhuwur, yaiku kudu njamin arus lan torsi sing dhuwur. Mula, kinerja AIDS pamrosesan PVC kudu dievaluasi kanthi torsi lan arus, lan peralatan tes sing bisa nggambarake torsi yaiku torsi torhe, mula perusahaan ing indeks kualitas HLN - seri produk, ora nganggo viskositas nanging karo rheometer kanggo ciri kinerja pamrosesan pangolahan AIDS. Kabeh produk dites nganggo rheometer sadurunge ninggalake pabrik. Yen kurva rheometer bertepatan, kinerja pangolahan rong klompok produk kasebut padha, kanggo njamin stabilitas pelanggan ing proses produksi lan panggunaan.


Wektu kiriman: Jan-13-2021