2018 · Konferensi Profil Foam Rendah PVC Kaku · Nanjing sukses dianakake

"Profil Busa Rendah PVC Kaku"

"Cithakan Bangunan PVC Kaku digawe kaku"

news

Rapat kaping telu standar industri drafting sukses dianakake ing Nanjingjing
Ing tanggal 29 Oktober 2018, loro standar industri "Profil Rawan Rendah PVC" lan "Cithakan Bangunan Paku PVC Kaku" sing diselenggarakake dening Komite Khusus Produk Plastik Pensil Asosiasi Plastik China Seminar kasebut sukses dianakake ing Hotel Jiangsu Chenmao New Century . Luwih saka 20 profesional saka institusi riset sing relevan, institusi pengujian, lan perusahaan manufaktur sing melu diskusi kasebut. Wiwit jam 9:00 esuk nganti 11:30 esuk tanggal 29, rapat kasebut pisanan mbahas rancangan standar industri "Cithakan Bangunan Polyvinyl Chloride Foamed Building" kanthi rinci. Utamane, indikator kinerja lan cara tes dibahas kanthi lengkap, lan suplemen sing dibutuhake ditambahake. Indikator kanggo mbusak item tes duplikat lan sawetara item tes sing ora praktis. Adhedhasar pengalaman nyata saka macem-macem perusahaan, cara tes uga wis disetel, lan angka indeks tartamtu uga wis dimodifikasi kanthi tepat. Jam 13: 00-15: 30 pm tanggal 29, rapat kasebut ngrembug babagan rancangan "Profil Rendah umpluk PVC Kaku" kanthi rinci, fokus karo indikator kinerja lan metode tes, digabung karo pengalaman nyata lan Indikator proyek sing relevan wis diatur miturut sarat lingkungan.

Ing proses ngrembug loro konsep standar kasebut, kita uga nemtokake rencana conto verifikasi tes, unit pangiriman sampel, unit tes, lan liya-liyane kanggo saben standar kanggo njamin komprehensif, rasionalitas, lan konsistensi sampling, lan njlentrehake cara tes sing padha. Priksa perbandingan data tes lan verifikasi keaslian data.

Rapat kasebut uga ngatur langkah-langkah sabanjure kelompok panyusun, njlentrehake tugas lan wektu rampung, lan ningkatake panyusunan kanthi luwih cepet.

Panitia Produk Busa PVC Asosiasi Plastik Kuat


Wektu kiriman: Jan-13-2021