Warta

  • Aditif anyar kanggo aditif plastik

    YMs modifikasi pemrosesan PVC - produk seri yaiku perusahaan sing bakal maju teknologi sintesis polimer lan departemen universitas tsinghua laboratorium teknik kimia bai cheng teknologi nano, kombinasi riset lan pangembangan jinis prosesin PVC modifikasi anyar ...
    Waca liyane
  • Prinsip lan karakteristik agen niup kimia

    Agen niup kimia Agen niup kimia uga bisa dipérang dadi rong jinis utama: bahan kimia organik lan bahan kimia anorganik. Ana macem-macem jinis agen niup kimia organik, dene agen niup kimia anorganik diwatesi. Agen niup kimia paling awal (udakara taun 1850) yaiku ...
    Waca liyane
  • 2018 · Konferensi Profil Foam Rendah PVC Kaku · Nanjing sukses dianakake

    "Profil Foam Rendah PVC Kuat" "Templat Bangunan Foamed PVC Kuat" Rapat kaping telu standar standar industri nyusun sukses dianakake ing Nanjingjing Ing tanggal 29 Oktober 2018, loro standar industri "Profil Rendah Umpan Paku PVC Kuat" lan "Kaku Paku PVC Kaku Bu ...
    Waca liyane