Mikrosfer

Mikrosfer

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

agen umbul mikrosfer minangka agen foaming khusus anyar sing diproduksi dening JOYSUN. Iki minangka partikel bundher cilik (katon mikro kuning utawa putih putih), empuk thermoplastic sawise dadi panas, volume agen umume bisa nambah kanthi cepet nganti puluhan kali, cangkang bal mikro ora pecah, tetep dadi bal penyegelan , supaya entuk efek busa. Isih njaga efek umpluk sawise adhem lan ora nyusut. Produk umpluk nduweni ketahanan sing apik lan bisa meksa gedhe, lan kapadhetan mikrosfer cilik banget, entheng banget.

Microsphere

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita