Pelumas

  • PE Lubricant

    Pelumas PE

    Pelumas JOYSUN duweni efek pelumasan sing apik, properti mekanik sing apik. Minangka pelumas plastik- kayu, produk iki bisa nambah kinerja pangolahan resin matrik, lan nambah permukaan ing ndhuwur produk. PE WPC Decking