Ca-Zn Stabiliser

  • Ca-Zn stabilizer

    Ca-Zn stabiliser

    1. Penstabil Ca-Zn Penstabil kalsium-seng disintesis dening teknologi senyawa khusus, minangka komponen utama. Bisa ngganti stabilisator beracun kayata timah, uyah cadmium lan organotin, Praktek wis mbuktekake manawa ing produk resin PVC, kinerja pangolahane apik, stabilitas termal padha karo stabilisator uyah timbal, amarga stabilisator panas pvc sing ramah lingkungan, yaiku pagelaran proses sing apik banget. Stabilitas termal & kemampuan cuaca sing apik. Sinar srengenge anti-parah, ...