Ca-Zn stabiliser

Ca-Zn stabiliser

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

1. Ca-Zn stabiliser
Penstabil kalsium-seng disintesis dening teknologi senyawa khusus, minangka komponen utama. Bisa ngganti stabilisator beracun kayata timah, uyah cadmium lan organotin, Praktek wis mbuktekake manawa ing produk resin PVC, kinerja pangolahan apik, stabilitas termal padha karo stabilisator uyah timah,
amarga stabilisasi panas pvc sing ramah lingkungan, nduweni kinerja proses sing apik banget. Stabilitas termal & kemampuan cuaca sing apik. Cahya anti-parah, anti-sulfida
polusi. Kanthi putih kanthi luwih dhisik. Nambah properti ing njobo produk. Kompatibilitas & dispersi sing apik karo PVC. Nyegah udan. Stabil ing nggawe bentuk. Tambahake kacepetan ekstrusi, dawane periode produksi.
Keuntungan sing paling penting kanggo stabilisator CA / ZN yaiku ora beracun ing kabeh stabilisator pvc. Lan properti ekonomi ing aplikasi alus / semi-kaku.

2. Aplikasi
Tampilan stabilisator kalsium lan seng utamane bubuk putih, serpihan, lan tempel. Penstabil kalsium-seng bubuk bubuk digunakake minangka penstabil PVC sing ora beracun sing paling umum, umume digunakake kaya ing ngisor iki:
1. Kemasan panganan, peralatan medis
2. Kawat lan kabel
3. Profil DVD, panel tembok, pipa, perlengkapan lan produk cetakan injeksi
4. Papan umpluk putih PVC
5. Papan umpluk PCB WPC
6. jubin SPC
7. Sepatu TV

Tc Piranti kasebut digunakake ing macem-macem jinis lapangan pemrosesan profil pipa, industri pembuatan kapal, struktur jaringan, baja, teknik kelautan, pipa minyak lan industri liyane.

Ca-Zn stabilizer 05 Ca-Zn stabilizer 06 Ca-Zn stabilizer 01 Ca-Zn stabilizer 02 Ca-Zn stabilizer 03 Ca-Zn stabilizer 04


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori