Bubuk Kuning ADC / Partikel Kuning

Bubuk Kuning ADC / Partikel Kuning

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Agen berbusa ADC digunakake ing kabeh jinis produk karet lan plastik. Kita bisa nyedhiyakake Adc murni kanthi ukuran partikel beda 4μm, 5μm, 6μm, 8μm, 10μm lan 12μm, uga produk modifikasi sing digunakake. Nduwe karateristik distribusi ukuran partikel sing konsentrasi, dispersi sing apik banget.

Aplikasi

1. Papan busa DVD / papan iklan / papan prabotan / randha busa

ADC Yellow Powder /Yellow Particle ADC Yellow Powder /Yellow Particle ADC Yellow Powder /Yellow Particle
2. Papan umpluk PCB WPC

PVC WPC foam board

 3. Bingkai gambarPS

4.XPE

PS picture frame

14

5. Produk injeksi PP

6. Sepatu TV

5.PP injection products

图片16


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita