Babagan Kita

Sapa Kita

Perusahaan JOYSUN didegake ing taun 2005, fokus ing produksi agen busa plastik & karet, aditif WPC lan stabilisator Ca-Zn PVC, wis mumpuni kanggo R&D lan uga nyedhiyakake layanan ekspor. Kejaba ngasilake aditif, JOYSUN minangka panyedhiya layanan teknis lan promotor ing bidang plastik & karet. 

Riwayat Joysun

aboutus01

Foto Pabrik

821A3761
821A3755

Lokakarya

Dilengkapi luwih saka 10 peralatan produksi otomatis lan semi-otomatis canggih, kanthi kapasitas produksi 30.000 ton aditif karet lan plastik.

2 peralatan pelet, kanthi kapasitas produksi 2000 partikel agen berbuih 2000T.
Rak panyimpenan seluler canggih, panyimpenan tetep 4000 ton barang.

 

821A3770
821A3773

821A3859

821A3855

Laboratorium

86 set peralatan eksperimen profesional kaya spektrometer infra-abang ThermoFisher, STA / TGA, STA / DSC lsp.
Tim R&D kanthi latar mburi pendhidhikan PHD, Master.

821A3865

821A3852

821A3849

821A3842

821A3835

821A3840

Sertifikasi Kehormatan

Luwih saka 20 paten panemuan, lan sawetara asil aplikasi teknis sing dipikolehi.
Perusahaan mlaku miturut sertifikasi ISO, produksi otomasi canggih lan peralatan kemasan dioperasikake dening teknisi trampil, njamin kualitas produk lan stabilitas, kepribadian sing luar biasa lan kualitas luar biasa yaiku filsafat perusahaan JOYSUN, kita bakal nyedhiyakake aditif sing efektif lan solusi terintegrasi kanggo industri polimer

honor13

honor14

honor17

honor18

honor15

honor16

honor18

honor18

honor18

honor18

honor18

Jangkoan Pasar & Pendapatan Sales

Apa sing bisa ditindakake kanggo sampeyan?
1. Solusi kanggo panyedhiya Palstic & karet
 Kanggo nyukupi kabutuhan produk sampeyan, tim teknis kanthi latar mburi ilmu produk profesional nggunakake pengalaman industri lan data sing akeh kanggo menehi solusi produk, kalebu formula, teknologi lan liya-liyane. pasar

honor15

2.Panyedhiya suntingan

1.Lantai WPC / SPC (Ca-Zn stabilizer)

2.Bingkai foto PS / PVC (agen foaming seri CF)

3.Tirai PVC / Tekstil (lapisan umpluk)

4.Panel tembok / profil pvc (agen busa / stabiliser ca-zn)

5.Peralatan omah injeksi (masterbatch agen foaming)

6.Lembar umpluk PVC (agen foaming sel sing putih putih / seragam)

7.Gantungan injeksi PE / PP (agen umpluk injeksi kanggo nyuda & anti-nyusut)

8.Dolanan bocah injeksi (masterbatch agen foaming PS / ABS / PC)

9.Sepatu plastik (agen foaming Ammonia non / kurang)

10.Strip penyegel otomatis (agen TPE / TPV / EPDM Foaming)

11.Panel Pintu Otomatis / Dasbor (Agen busa otomatis entheng interior)

12.Sistem NVH Otomatis (Sealant Expandable NVH)

13.Yoga Mat (Agen Foaming EVA / XPE)

14.Model pesawat EPP (agen Nucleation berbusa fisik)

15.PE / PP / PVC WPC Decking (pelincir komposit seri H)